Saltar al contenido

Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida

Del 14 al 17 d’octubre de 2021

No puc evitar fer menció als dos anys que hem viscut i patit. En 2020 vam cancel·lar la Mostra pels motius que ja sabem. La Mancomunitat va prendre aquesta decisió amb angoixa, amb dolor al cor, però les autoritats sanitàries així ho van demanar. Moure una programació en 19 pobles amb tot el que això suposa era molt arriscat. Com es va remarcar en el vídeo del nostre estimat Álvaro Sanchis, publicat en les dates previstes de la Mostra, ens donàvem un temps per a cuidar-nos, per a cuidar a la nostra gent.

Enguany, amb molt de respecte i responsabilitat hem représ la Mostra. Hem canviat les dates a l’octubre per fugir una mica del rigor de l’hivern. Hem optat per no portar cap companyia de l’estranger, encara que l’esperit de la internacionalitat seguisca present, i així volem que continue, ja que tornarem a portar companyies de fora de l’Estat.

Aquest any tornem a ser 19 pobles, tornem a portar al voltant de 15 companyies de la nostra comunitat, de Catalunya, de Galícia, Castella i Lleó, Múrcia, Madrid i Aragó, companyies que ja ens han visitat, altres que ho faran per primera vegada, espectacles premiats, espectacles acabats d’estrenar, espectacles per a públic adult, en espais tancats i en espais oberts, per a escolars i per a tots els públics…

Encara estem impressionats per tot el que hem patit com a societat, però també hem demostrat que la cultura és segura, que podem retornar a la gent l’alegria, emocions, aprenentatge i tot allò que aporta la cultura. La nostra Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida vol contribuir en aquesta tasca, volem acostar a la gent una mica d’il·lusió, d’esperança , d’esperit crític també, necessitem reconstruir entre tots i totes el sentiment de treball en equip, entre el públic i la professió que fa possible el fet de retrobar-nos i compartir, encara que siga en mesures de seguretat, la insubstituïble vivència del fet teatral que la Mostra ens ofereix.

Ara, més que mai, gaudim!!

Marisol Limiñana
Directora MIT 2021

Programació

Adreces dels espectacles

Espectacles

Vídeo presentació