Saltar al contenido

Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida

Del 13 al 16 d’octubre de 2022

Per fi, sembla que tornem a la «normalitat», encara que amb la precaució i la responsabilitat que sabem que determinen les nostres relacions laborals, personals, socials, etc. Viure en comunitat és bàsicament això, prendre consciència d’allò que ens envolta. I la cultura, les arts escèniques, cobren sentit quan estem compartint.

En la 37a Mostra Internacional de Titelles tornem a compartir espais comuns, tornem a portar companyies de fora de l’Estat, ens visitaran companyies valencianes i d’altres 7 comunitats autònomes (Navarra, Múrcia, La Rioja, Catalunya, Madrid, Andalusia i Aragó) més companyia italiana La Baracca-Testoni Ragazzi.

Batem rècord de participació de pobles: arribem als vint! Beniatjar participa per primera vegada.

També compartirem la Capitalitat Cultural Valenciana amb un dels nostres participants més implicats a la programació de la Mostra: Aielo de Malferit.

Enguany gaudirem d’espectacles tradicionals, de circ, on nous llenguatges s’han incorporat al món del titella i de l’objecte. També espectacles personalíssims, creacions singulars com la de Guillem Albà (flamant guanyador del Max a la millor direcció) que tindrem la sort que estrene el seu nou espectacle “Mà Solitud” a la Comunitat Valenciana, en la nostra Mostra, i molt més, fins a 19 companyies!

Descobreix totes les companyies participants i els seus espectacles en aquesta pàgina web, així com tota la programació i les ubicacions en els diferents pobles.

Ens veiem a la 37 MIT del 13 al 16 d’octubre, t’esperem!Marisol Limiñana
Directora MIT 2022

Programació

Adreces dels espectacles

Museu Internacional de Titelles d’Albaida

Horari durant la Mostra de Titelles:
· Dijous i divendres de 10 a 14h i de 16 a 19h.
· Dissabte i diumenge de 10 a 14h.

Horari general:
· De dimarts a diumenge de 10 a 14h.
· De dijous a dissabte 16h a 19h.

Espectacles

Vídeo presentació